KOTSDROL AUTEURS

The vampire bread head flower


De vampire bread head flower is verkrijgbaar in het betere tuincentrum. Deze vleesetende plant is gekweekt door de boterhamamelis te kruisen met het vergeet-me-nietje en de Zuid-Timorese gevechtskabouter. Men moet hem regelmatig besmeren met mensenkonfituur. Deze kan gewonnen worden uit dode drummers tijdens agressieve jamsessies.

Wanneer de vampire bread head flower volwassen is, kan u hem planten in uw voortuin. Hij zal uw huis beschermen tegen kleine insecten en getuigen van Jehova. Ook dode paukenisten en belastingontvangers worden door deze plant zonder empathie opgeruimd. Hij eet bij elke maaltijd graag wat brood, maar daar zorgt hij gelukkig zelf voor.

U mag hem niet in volle zon zetten want dan wordt hij vredelievend. Wanneer hij 's morgens bij zonsopgang a capella sixtiesmuziek vertolkt, is het te laat. In dat geval kan u hem aan uw schoonmoeder geven met de boodschap de plant drie dagen onder donkere dekens te steken, er vervolgens bij te kruipen en tot slot op een met geitenvel bespannen houten pot te kloppen vlakbij zijn oor. U zult na afloop enkel uw vampire bread head flower missen.

Geen opmerkingen:

... ... ...