KOTSDROL AUTEURS

Te koop: het Lordlezeliumdeken!


Nu verkrijgbaar in de betere speciaalzaak: het LORDLEZELIUMDEKEN. Dit elektrische deken verwarmt u niet alleen tijdens koude nachten, het helpt ook tegen eenzaamheid en nachtmerries. Voortaan hebt u uw favoriete Lord altijd dicht bij u. U kan het deken in verschillende standen zetten door middel van de draaiknop aan het oor van het latex lezeliumhoofd. 

De LEZCOLDNEZ-stand geeft u een nog behaaglijker gevoel tijdens de koudste nachten. In de LEZLONELINEZ-stand produceert de ingebouwde luidspreker geruststellende kreten en slaapverwekkende filosofieën. Probeert u ook de VIBRALORD-stand voor een ontspannende lichaamsmassage. In deze modus produceren het volledige deken en het latex hoofd stimulerende Parkinsonvibraties. 

Het lordlezeliumdeken is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het model OBESI is ideaal in de winter. Voor de zomer koopt u best het model HUNGRI en VERIHUNGRI voor uw trips naar het zuiden. Voor tweepersoonsbedden is er het model DUOLORD met 2 regelbare lezeliumhoofden. 

Dankzij het LORDLEZELIUMDEKEN zijn u en uw partner nooit meer onderkoeld en alleen. Uw warme Lord reist met u mee, waar u ook bent!!!



Bestelt u voor 1 mei het pakket Obesi & Hungri of een Duolord, dan maakt u kans op een exclusieve filosofische VIP-nacht met niet alleen uw favoriete Lordlezeliumdeken maar ook met uw liefste Lord Lezelium zelf in levende lijve op uw kamer.


Geen opmerkingen:

... ... ...